Produkter för rapanui tröja (20)

Beaujolais Byar

Beaujolais Byar

Traditionell beaujolaismetod: Semikarbonsyrning. Vinet får vila i rostfria tankar för att bevara all fräschör från frukten som är typisk för Beaujolais. SMAKNOTER Intensiv och djup rubinröd färg med glänsande reflektioner. Uttrycksfull, näsan erbjuder kryddiga, rostade och vaniljiga aromer samt fruktiga inslag av björnbär och surkörsbär. Munnens angrepp är fullt av harmoni, runt och läckert. Gommen avslöjar rostade och vaniljiga smaker, blandat med små svarta bär. MAT- OCH VINPARINGAR Servera vid cirka 15°C till en rostad kanin, en grillad entrecôte eller en blodpudding med stekta äpplen. Det passar också utmärkt till ostar som Délice de Bourgogne eller en Tomme de Montagne. Region: Beaujolais Druva: Gamay Noir Vingård: granitjordar – kontinentalt klimat
Roumaguet Söt vin 2021 Bordeaux - Söt vit vin AOP Bordeaux

Roumaguet Söt vin 2021 Bordeaux - Söt vit vin AOP Bordeaux

ORIGIN - TERROIR Söt vit vin från Bordeaux Roumaguet är resultatet av en noggrann urval av våra oenologer, som hyllar de ädla terroirerna i Bordeaux. Bordeaux-appellationen täcker ett område på mer än 40 000 hektar, som omfattar hela Bordeaux-vinodlingen. Rikedomarna i terroirerna och närheten till Atlanten skapar idealiska förhållanden för att producera exceptionella viner. VINIFIKATION Skördad vid perfekt mognad Traditionell vinifikation i rostfria ståltankar Lagrat i tankar DRUVSORTER 100% Sémillon SMAKNOTER Roumaguet Bordeaux Blanc Moelleux avslöjar en vacker ljusgul färg och en fruktig doft, med citrus- och gula fruktnoter. På gommen erbjuder den läckra smaker av exotiska frukter och en fin balans mellan sötma och syra. Den fruktiga eftersmaken dröjer sig kvar med en behaglig friskhet.
Plommon - Färsk Plommon

Plommon - Färsk Plommon

Färska plommon: Saftiga och smakrika, perfekta att äta färska eller laga mat med.
Jordgubbe Rabarber - RÖDA FRUKTER

Jordgubbe Rabarber - RÖDA FRUKTER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Tillverkad med 55 g frukt per 100 g färdig produkt.","Dont sucres 43 g":"Varav socker 43 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredienser och allergener:","Poids:335g":"Vikt: 335 g","Glucides 57 g":"Kolhydrater 57 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0,5 g","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Varav mättat fett < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Total fruktinnehåll:","Fraise, rhubarbe, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jordgubbe, rabarber, socker, citronsaft, gelémedel: äppelpektin.","Energie 995/234 kJ kcal":"Energi 995/234 kJ kcal","Sel 0.01 g":"Salt 0,01 g","Proteins 0.6 g":"Protein 0,6 g","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g","La texture de la confiture de fraise et de rhubarbe établit un équilibre entre l’onctuosité et la texture naturelle des morceaux de fruits. Cela préserve l’authenticité des ingrédients, vous permettant de savourer la délicieuse combinaison de fraise et de rhubarbe à chaque bouchée.":"Texturen av jordgubbs- och rabarbermarmelad skapar en balans mellan krämighet och den naturliga texturen av fruktbitar. Detta bevarar äktheten hos ingredienserna, vilket gör att du kan njuta av den läckra kombinationen av jordgubbe och rabarber i varje tugga.","UGS:3 455 149 000 720":"UGS: 3 455 149 000 720"}
Ren Ursprung 100% Peru

Ren Ursprung 100% Peru

Peru tillhör de mest skogsklädda länderna i världen, över hälften av Peru är täckt av träd – och en stor del av det är amazonsk tropisk skog. Ingen överraskning att Peru ligger bland de 10 mest biologiskt mångfaldiga länderna i världen. Tyvärr är avskogning och skogsnedbrytning allvarliga problem i Peru, orsakade av monokulturjordbruk, gruvdrift, vägbyggen och olaglig avverkning. Eftersom kakao växer i agroforestry ger dess odling bönderna möjlighet att tjäna en inkomst, samtidigt som de skyddar skogar och bevarar biologisk mångfald. Peru Ucayali kakao är ekologiskt producerat och certifierat; inga bekämpningsmedel eller kemiska gödningsmedel används. Peru Ucayali kakao kommer från Trinitario-varianter. Dess smakprofil kännetecknas av en balanserad chokladig kropp, låg syra, med anmärkningsvärda söta toner av karamell och nötter samt inslag av fruktiga smaker. Efter manuell plockning tar bönderna de blöta kakaobönorna till en central fermenteringsenhet. Ursprung: Peru Region: Centrala Amazonas Variant: Trinitario Insikter: Karamell, nötaktig, fruktig SKU: 5430002193212 REN CHOKLAD: 100% kakaobönor Energi: 550Kcal, 2300kJ Totalt fett: 52g varav mättat fett: 31g Kolhydrater: 5g varav socker: 0g Protein: 15g Salt: 0g
KIRSCHER: BIGARREAU NAPOLEON

KIRSCHER: BIGARREAU NAPOLEON

Variation: BIGAREAU NAPOLEON Mognadstid: mitten av juni
Terraje 2018

Terraje 2018

Renhet, Textur, Uttryck Av Ett Terroir Friskt Vin Med Stor Renhet Och Textur, Med Aromer Av Tall Och Monte Jumillano 13 ºc Serveringstemperatur VINETS ÅLDER: Mer än 30 år TILLVERKNING: Jäst och lagrad i fudre DRUVSORT: Monastrell på egen rot
Röd Druva - Postmix Klassisk 1:6

Röd Druva - Postmix Klassisk 1:6

Röd Druva - Postmix Klassisk 1:6
Hallontårta

Hallontårta

Klassiska hallonbakelser
Château Picon La Réserve Röd 2017 Bordeaux Supérieur - Rödvin AOP Bordeaux Supérieur

Château Picon La Réserve Röd 2017 Bordeaux Supérieur - Rödvin AOP Bordeaux Supérieur

ORIGIN Rödvin Bordeaux Supérieur De tidigaste referenserna till grundandet av Seigneurie de Picon vingården går tillbaka till 1070. Under nio århundraden har egendomen sällan bytt ägare, vilket återspeglar en tradition av att bevara sitt markarv. Under åren har vingården gradvis återplanterats, och vinproduktionsanläggningen har renoverats helt och anpassats till moderna vinifieringstekniker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nära bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestätiska 81 hektar stora egendomen ligger på en platå med utsikt över Dordogne-dalen. Den drar nytta av ett exceptionellt terroir, kännetecknat av en grusig ytlagerjord och en ler-kalkstens underjord. Vinstockarna, som i genomsnitt är 35 år gamla, är huvudsakligen sydvända. De är arrangerade i en sammanhängande layout runt château och vinproduktionsanläggningen.
Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rödvin AOP Bordeaux supérieur

Château Picon 1070 Rouge 2018 Bordeaux Supérieur - Rödvin AOP Bordeaux supérieur

URSPRUNG Rödvin Bordeaux Supérieur De tidigaste referenserna till grundandet av Seigneurie de Picon vingården går tillbaka till 1070. Under nio århundraden har egendomen sällan bytt ägare, vilket återspeglar en tradition av att bevara sitt markarv. Under åren har vingården gradvis återplanterats, och vinproduktionsanläggningen har genomgått en fullständig renovering och anpassats till moderna vinifieringstekniker. Château Picon ligger i kommunen Eynesse, nära bastiden Sainte-Foy-la-Grande. Den majestätiska 81 hektar stora egendomen ligger på en platå med utsikt över Dordogne-dalen. Den drar nytta av ett exceptionellt terroir, kännetecknat av en grusig ytlagerjord och en ler-kalkstens underjord. Vinstockarna, som i genomsnitt är 35 år gamla, är huvudsakligen sydvända. De är arrangerade i en sammanhängande layout runt château och vinproduktionsanläggningen.
Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rödvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

Château Prieure Guillaume Cuvée du Moulin - Rödvin AOP Bordeaux Supérieur 2021

ORIGIN Rödvin Bordeaux Supérieur Ett andra vin från Château Guillaume Blanc, Château Prieuré Guillaume kommer från en noggrant utvald enskild tomt på 15 hektar. Cabernet Sauvignon är planterad i den grusiga delen, medan Merlot är planterad i den ler-kalkhaltiga sektionen. Detta gör att druvorna kan uttrycka sina egenskaper fullt ut. Detta Bordeaux, certifierat som Agriculture Raisonnée (Resonerad Jordbruk) och Haute Valeur Environnementale (Nivå 3), har fått noggrant fokus från vingård till vinkällare. Målet med vinifiering och lagring är att uppnå en gourmand och lätt karaktär. VINIFICATION Bärsortering Traditionell vinifiering Lagring i några månader i ekfat DRUVSORTER Merlot Cabernet Sauvignon SMAKNOTER Intensiv och lysande körsbärsröd färg. Fin och behaglig doft med röda och svarta frukter. Fruktig, mjuk och rund smak som stöds av smälta tanniner med en lätt antydan av lakrits.
Mercurey 1er Cru

Mercurey 1er Cru

Djup röd färg. Aromer av röda frukter med inslag av undervegetation, kaffe och kanel. Rik och koncentrerad, smaken är saftig med fasta tanniner.
Hallonjordgubbe - RÖDA FRUKTER

Hallonjordgubbe - RÖDA FRUKTER

{"Préparée avec 55 g de fruits pour 100 g de produit fini.":"Tillverkad med 55 g frukt per 100 g färdig produkt.","Glucides 55 g":"Kolhydrater 55 g","Dont sucres 54 g":"Varav socker 54 g","Ingrédients et allergens:":"Ingredienser och allergener:","Poids:335g":"Vikt: 335 g","Mat ères grasses < 0.5 g":"Fett < 0,5 g","UGS:3 455 149 000 270":"UGS: 3 455 149 000 270","Dont acides gras saturés < 0.1 g":"Varav mättat fett < 0,1 g","Teneur totale en fruits:":"Total frukthalt:","Sel 0.01 g":"Salt 0,01 g","Proteins 0.5 g":"Protein 0,5 g","La confiture de framboises Fraise est une confiture de fruits délicieuse et alléchante qui combine les saveurs sucrées et succulentes des fraises et des framboises.":"Hallon-jordgubbssylt är en läcker och aptitretande fruktsylt som kombinerar de söta och saftiga smakerna av jordgubbar och hallon.","Cette confiture exquise capture l’essence de l’été avec sa teinte rouge vif et un mélange harmonieux de deux des baies les plus appréciées de la nature.":"Denna utsökta sylt fångar essensen av sommaren med sin klara röda färg och en harmonisk blandning av två av naturens mest älskade bär.","Valeurs nutritionnelles moyennes pour 100g":"Genomsnittligt näringsinnehåll per 100 g","Fraise, framboise, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Jordgubbe, hallon, socker, citronsaft, geleringsmedel: äppelpektin.","Energie 965/227 kJ kcal":"Energi 965/227 kJ kcal"}
Montagny

Montagny

Ljusguld med gröna-silverreflexer. Blommiga noter (akacia, liljekonvalj) och fruktiga noter (päron, vit persika, färska druvor). Frisk och rik, smaken är mineralisk med en mycket vacker eftersmak.
Bourgogne Chardonnay

Bourgogne Chardonnay

Kristallklar färg. Aromer av citrusfrukter, vita frukter (päron) och stenfrukter (vinpersika), vita blommor (hagtorn). Blommig och fruktig, smaken är rund och saftig med en livlig eftersmak.
Burgund Côte Chalonnaise

Burgund Côte Chalonnaise

Pinot Noir är den enda druvsorten som odlas för detta vin. Vinrankorna ligger mellan Buxy och Saint Gengoux le National och är vanligtvis belägna på medelhöga sluttningar. Jorden är grund och luftig. Markerna är mycket steniga, vilket är idealiskt för Pinot Noir. Under sommarsäsongen behåller stenarna värmen och avger den tillbaka till vinrankan. Dessa stenar påskyndar därmed druvornas mognad. Druvorna kommer från ler-kalkhaltiga jordar med kalkdominans i Côte Chalonnaise. Lutningarna är milda och riktade öst till sydost. Uppfostran Vinifieringen börjar i rostfria tankar, för att sedan fortsätta i ekfat. Tiden i fat varierar beroende på årgångarna. Vinets karaktär Vacker röd färg, klar, med rubinreflexer, näsan öppnar sig mot de typiska röda frukterna av Pinot Noir (svarta vinbär, körsbär, röda vinbär) med rökiga, humusaktiga och ibland animaliska toner. Rikt och komplext, dess textur är fast med mjuka och eleganta tanniner. Vackert balans. Mat- och vinparningar
SUSINE: STANLEY

SUSINE: STANLEY

Variation: STANLEY Mognadstid: början av september
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gyllengul färg, klar. Citrus-, blommor och vita fruktnoter med inslag av mandel. Gourmand och skulpterad, gommen är uppfriskande med en elegant avslutning.
DRUVLIV: ITALIEN

DRUVLIV: ITALIEN

Variation: ITALIEN Mognadstid: mitten av september